Skip to main content
was successfully added to your cart.

Qui som

El Fab – Casa del Mig és un equipament públic de l’Ajuntament de Barcelona del Districte de Sants – Montjuïc què vol promoure el món multimèdia, de la robòtica i de la fabricació digital. Ens volem adreçar en primer terme al barri de Sants i en segon a la ciutat de Barcelona.

L’espai es va fundar l’any 2012 per reduir l’escletxa digital, promoure els autors digitals i potenciar els coneixements en Multimèdia. Als últims tres anys hem obert el FAB, un espai de creació i fabricació digital per tal d’obrir aquesta tecnologia a tothom.

Contacta

Punt Multimèdia – FAB Casa del Mig
Carrer Muntadas Nº 1-5 (Parc de l’Espanya Industrial)
08014 Barcelona

Transports:
Renfe: Barcelona Sants
FFCC: Pl. Espanya
BUS: 50, D20, 115, 32, 78, 44, 109
Metro: Sants Estació (L5), Tarragona (L3), Hostafrancs (L1)

Tel. 932914262 / 932914252
puntmultimedia@puntmultimedia.org
Horari:  De dilluns a divendres, de 17 a 21:30 h
Dissabtes de 10 a 14 h

Facebook
Instagram
Twitter

Formulari de contacte

Per resoldre qualsevol dubte, reserves d'espais, Espai Maker....

  De conformitat amb el Reglament Europeu de Privacitat 679/2016 i la Llei Orgànica, us informem que les vostres dades personals s’incorporaran al fitxer de dades de Gestió i ús d’equipaments, locals i espais municipals del que és titular l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat de la gestió de les activitats i dels usuaris dels equipaments municipals. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, adreçant-vos per escrit al Registre General de l’Ajuntament: Pl. Sant Jaume 1, 08002 Barcelona, indicant clarament en l’assumpte Exercici de Dret RGPD.
  L’encarregat de la gestió de les dades com a gestor del centre és Calaix de Cultura S.L. i el seu delegat de Protecció de Dades és UNIVER IURIS S.L. (www.uneon.es). Calaix de Cultura c. Diputació 185, pral. 1a. 08011 de Barcelona. calaixdecultura@calaixdecultura.cat


  Butlletí FAB

  Vols estar al dia de la nostra programació? Inscriu-te a la nostra newsletter!

  Vols rebre el nostre bulletí al teu correu? Apunta't!

  Vols exposar al FAB?

  Si vols exposar omple el següent formulari i
  explicans de que tracta!

  VULL EXPOSAR AL FAB