Skip to main content
was successfully added to your cart.

 

 

 


Dissabte 19 de juny

De 9 a 14h

 FAB CASA DEL MIG

 

 

PARTICIPA A LA

COMPETICIÓ WRO

DE ROBÒTICA EDUCATIVA

D’ÀMBIT INTERNACIONAL

World Robot Olympiad és una competició de robòtica educativa d’àmbit internacional que cada any proposa diversos reptes. Al Fab Casa del mig tindrem el torneig pels més petits, en dos categories;

 

Categoria We Do (de 6 a 10 anys): El repte consisteix a construir un robot que sigui capaç d’apagar els focs forestals i rescatar a les persones, portant-les a la zona segura. A més, el robot ha de plantar nous arbres per substituir els arbres cremats.

 

  · DESCRIPCIÓ DEL REPTE

· NORMATIVA GENERAL

· DISSENY DEL TAULELL

 

 

Football-in (de 7 a 15 años): Footballin és una simplificació del repte WRO Football amb l’objectiu de facilitar la introducció de nous equips. Dos equips d’un robot autònom persegueixen una pilota transmissora d’infrarojos dins del terreny de joc amb l’objectiu de marcar més gols que l’equip contrari.

 

· DESCRIPCIÓ DEL REPTE

· NORMATIVA DEL TORNEIG

 

 

 

 

Categoria Start (de 7 a 12 anys): El repte Start el robot ha de substituir les bombetes velles. Aquest treball ajudarà a reduir el consum d’energia de la casa i farà un millor ús de l’energia renovable. Hi ha 6 bombetes velles 3 vermelles i 3 grogues ) que és col·loquen a l’atzar en cada ronda en el petit quadre groc dintre de les zones de les bombetes. Existeixen algunes missions cada equip pot elegir en quin ordre realitzar-les: RETIRAR LES BOMBETES VELLES / APARCAR EL ROBOT / BONIFICACIÓ.

 

· DESCRIPCIÓ DEL REPTE

· NORMATIVA GENERAL

· DISSENY DEL TAULELL

PARTICIPA I GUANYA

Una plaça en la Final Nacional de la WRO

Aquest any WRO proposa la novetat del repte Regular WeDo, per a participants de 6 a 10 anys, amb l’opció de programar amb Scratch.

ELS ROBOTS

Han d’estar construïts amb materials LEGO

EL MUNTATGE

El robot es munta durant el torneig

ELS EQUIPS

Poden ser de 2 o 3 participants

ELS PARTICIPANTS

No poden rebre ajuda de l’entrenador durant el torneig