Skip to main content
was successfully added to your cart.

JOIES POP-ART AMB METACRILAT

30nov(nov 30)19:0002des(des 2)21:00JOIES POP-ART AMB METACRILATCursos i Tallerstallers de fabricacio

Detalls

Aprendrem a utilitzar l’illustrator per dissenyar les nostres joies personalitzades i després les tallarem amb metacrilat amb la talladora làser. Des de clauers, arracades o collarets de diferents colors i formes. Una de les infinites possibilitats de la talladora làser!  

Data: 30 de novembre, 1 i 2 de desembre de 19 a 21h (6 hores)
Professor: Helena Galí
Modalitat: presencial, sempre i quan la situació sanitària ho permeti. En cas contrari passarà a ser online.

Preus:
Preu general: 27,88 €
Preu estudiant: 21,85 €
Preu aturat: 15,03 €

Per beneficiar-te de reduccions de tarifes (estudiant i aturat) cal que presentis la documentació i facis la inscripció presencialment al centre. Per poder gaudir del preu de persones en situació d’atur, cal acreditar estar empadronat a Barcelona i presentar l’informe de vida laboral de no més d’un mes d’antiguitat.

Inscripció: a partir de l’1 de setembre i fins un dia abans de l’inici del curs . Pots inscriure’t de manera presencial, de dilluns a divendres, de 17 a 21.30 h i dissabtes de 10 a 14 h o de manera online a fabcasadelmig.cat 

Nota:
Les activitats estan programades per realitzar-les presencialment. Si la situació sanitària no ho permet, les adaptarem per a que es puguin portar a terme en format virtual. El canvi de format no permetrà cancel·lar la inscripció.

Hora

Novembre 30 (Dimarts) 19:00 - Desembre 2 (Dijous) 21:00

Professors

  • Helena Galí

    Helena Galí

    Professora

    Coordinadora de les exposicions del FAB Casa del Mig Punt Multimèdia Dissenyadora de producte, especialista en Solidworks i Autocad

    Professora