FAB CASAL

Vine a descobrir el teu casal d’estiu!

Del 27 de juny a l’1 de Juliol de 10h a 14h

 

AQUEST ESTIU DONA’T UNA OPORTUNITAT I ENDINÇA’T AL MÓN MAKER!

Vine i gaudeix amb nosaltres del millor començament d’estiu, aprenent i ampliant els teus coneixements tecnològics de fabricació digital.

QUÈ ÉS?

 

El FAB Casal és un casal d’estiu que forma part del programa de formació anual del FAB Punt Multimèdia.

En el FAB Casal treballarem durant una setmana i de manera intensiva algunes de les eines i tecnologies que treballem al llarg de tot l’any, desde la impressió 3D, a la robòtica i a la programació en bloc, entre d’altres.

Fomentarem la creativitat, el treball en equip, la comunicació i el lideratge de projectes i tot això sumat a un munt de diversió!


 

Per inscriure’t pots fer-ho PRESENCIALMENT o online a través del portal al FAB Casa del Mig Punt Multimèdia.

A qui està enfocat?

El FAB Casal està enfocat a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que estiguin interessats en el món la programació en bloc, l’electrònica i les tecnologies de fabricació digital; modelat 3D, impressió 3D i tall làser.

L’objectiu principal és fomentar coneixements de caràcter STEAM* a través del treball en equip, la col·laboració i la comunicació.

El Casal pretén ser una mostra més del nou paradigma educatiu en el que ens trobem i donar suport als nens i nenes que tinguin ganes d’aprendre les noves tecnologies desde una vessant participativa i activa. A partir de la pràctica (LEARN BY DOING) arribarem a comprendre els usos, funcionalitats i aplicacions d’aquestes noves eines i tecnologies.

 

*STEAM de l’anglès Science – Ciència, Technology – Tecnologia, Engineering – Enginyeria, Art – Art i Maths – Matemàtiques.

Què farem?

Continguts

  • Introducció al tall amb plòter de vinil
  • Introducció al dibuix vectorial amb Inkscape
  • Introducció al tall làser
  • Introducció a l’electrònica i la programació amb Arduino i Snap4arduino
  • Introducció a la impressió 3D i a recursos online de descàrrega de models per a impressió.

Objectius

Treballar amb diferents tecnologies i eines de dibuix: disseny vectorial, tall làser, modelatge 3D, impressió 3D, programació en bloc, prototipatge.  

 

 

Estàs preparat/da?

 

Informació adicional

Dates: 1 al 5 de Juliol de 2019

Hora: de 10 a 14 h    **Centre obert al públic de 17h a 21.30h cada dia, per si es vol continuar treballant en el projecte durant les tardes.

Lloc: FAB Punt Multimèdia

INSCRIU-TE